Heibedrijf De Poel uit Nigtevecht; stalen buispalen heien;
Geheid de beste keus
Geheid de beste keus

Specialist in mini-heiwerk en stalen buispalen heien

Heibedrijf De Poel uit Nigtevecht verzorgt het heiwerk voor uiteenlopende projecten. Voor de kleinere precisieklussen waar heien lastig is, zijn we de aangewezen partij. Ook de grotere bouwprojecten pakken we aan. Hiervoor werken we samen met gespecialisserde bedrijven uit de regio.

Heibedrijf De Poel uit Nightevecht; stalen buispalen heien;

Stalen buispalen heien

Stalen buispalen hebben een beperkte lengte. De buispalen verlengen we door ze in elkaar te schuiven en vast te lassen. Het onderste deel bestaat uit een buis met aangelaste voetplaat. Hierin wordt grind aangebracht om een prop te vormen die ervoor zorgt dat de voetplaat niet wordt losgeslagen door het valgewicht. Is de buis op de juiste diepte, dan wordt de buis op hoogte afgebrand. Stalen buizen kunnen tot onbeperkte diepte in de grond worden geheid.

Trillingarm heien

Trillingarm heien gebeurt onder in de buis. Deze vorm van heien is ideaal voor het onderbouwen van serres, terrassen, tuinmuren en bij bestaande bebouwingen waar weinig of geen trillingen mogelijk zijn. Niemand wil schade aan z'n huis of huizen van buurtgenoten. Daarom werken we op een ambachtelijke manier zodat de trillingen enorm beperkt worden.

Heibedrijf De Poel uit Nigtevecht; stalen buispalen heien;

Mini-heiwerk

Het heien van stalen buispalen op moeilijk bereikbare plaatsen en kleine ruimtes is een specialisme van Heibedrijf De Poel. Voor dit mini-heiwerk gebruiken we een miniheistelling, de THW 1400.

Deze machine wordt aangestuurd door een power-pack (PS 400) die de miniheistelling van olie voorziet. De stroomvoorziening komt van een elektrisch aggregaat (380/220v 50Hz).

Fundering

Heibedrijf De Poel uit Nigtevecht verzorgt de hele fundatie, inclusief uitgraven, funderingsbekisting en wapening. Ook doen wij funderingsherstel. Heibedrijf De Poel is een meedenkende funderingherstel specialist.

Om deze betonwerken uit te voeren beschikken wij over vakmensen en vaste onderaannemers zodat uw betonwerk aan al uw verwachtingen zal voldoen.

Wil je een constructieberekening voor een bouwproject laten opstellen? Dat kun je aan Heibedrijf De Poel toevertrouwen.

Tevens verzorgen we het volstorten van de palen en eventueel de fundering. Hiervoor zijn wij werken wij samen met Palthe betonpomen. Kijk hiervoor op www.depoelbetonpompen.nl.